Cele mai bune praline italiene de pe piaţă     –     Fără conservanţi şi ulei de palmier !

Termeni si conditii

Italian-pralines.ro poate schimba continutul site-ului in orice moment, poate aduce modificari de structura, continut si accesibilitate, poate sista furnizarea informatiilor pe site, fara vreo notificare prealabila catre terte persoane. Imaginile produselor din magazin sunt cu titlu de prezentare. Acestea pot diferi fata de produsul ce-l prezinta, uneori, in functie de furnizorii produselor existente pe site.


Orice informatie, date, text, fotografii, grafica etc continute in acest site intra in responsabilitatea persoanelor/ entitatilor de la care provin. In aceste conditii nu putem fi facuti sub nici o forma, direct sau indirect, responsabili pentru continutul site-ului, informatii trunchiate, incomplete sau gresite sau pentru orice consecinte ale utilizarii acestora.


Continutul

Continutul acestui site este protejat de Legea Drepturilor de Autor din Romania. Companiile, produsele sau serviciile mentionate in articolele publicate sunt marci inregistrate ale companiilor respective. Utilizarea oricarui nume de marca inregistrata este realizata doar in scopul analizei si nu constituie reclama pentru compania respectiva.


Obligatiile utilizatorilor

  • Accesul la continutul online al site-ului www.Italian-pralines.ro este liber.
  • Pentru optiunile "Completeaza formular comanda" si “Completeaza formulat de contact”, utilizatorului i se va cere sa ofere datele sale personale. Formularele vor contine informatii de contact ale utilizatorului (numele, prenume, domiciliu, ocupatie, adresa de e-mail).
  • Utilizatorii au posibilitatea de a se dezabona in momentul in care nu mai doresc sa primeasca un newsletter de la www.Italian-pralines.ro, prin intermediul link-ului de dezabonare continut in e-mail. Dezabonarea de la newsletter se face online, trimitand solicitarea de dezabonare prin intermediul formularului de feedback.
  • In utilizarea serviciului, sunteti obligati sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra, asa cum sunt acestea specificate in sectiunea de inregistrare ca utilizator.

Italian-pralines.ro isi rezerva dreptul de a modifica si actualiza aceste conditii in orice moment. Modificarile devin efective de la momentul publicarii lor pe site.


Promotii

Regulamentele pentru promotii pe care le organizam sunt stabilite de catre S.C. DELTA TRADING & SERVICES S.R.L.. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu. De promotii beneficiaza doar acele comenzi care respecta intocmai regulile afisate pe site si care sunt inregistrate de catre companie in perioada de timp in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil. Nu garantam disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promotie si o putem intrerupe sau anula in orice moment fara nici o notificare prealabila.


Dispute si Conflicte

Utilizarea site-ului nostru este supusa legilor existente si procedurilor legale aferente. Nimic din continutul "Termeni si conditii" nu va limita dreptul nostru de a ne conforma legilor existente si cerintelor referitoare la utilizarea de catre dumneavoastra a site-ului nostru Web.

Continuă